Kód: B55805 Kategória: Stavebné stroje
13,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Súprava pracovných áut Power predstavuje fantastickú sadu autíčok na hranie, s ktorými zábava nikdy nekončí. Veľké auto predstavuje transportér s dlhou plošinou, ktorej veľkosť je akurátna pre menší bager. Chlapci si tak jednoducho naložia bager na plošinu transportéra a vyberú sa s ním na cesty. Transportér má v zadnej časti rampu, ktorá počas jazdy udrží bager na plošine. Keď ho chcete vybrať, rampa sa jednoducho spustí dole. Pracovné autíčka majú gumené kolieska, ktoré sú odolné. Kolieska sa ľahko čistia a nezanechávajú stopy na podlahe. Detský transportér a bager majú žltú farbu, sú dokonale zladené. Dizajn autíčok na hranie bol špeciálne navrhnutý tak, aby ich deti mohli ľahko chytiť, tlačiť, prenášať a manipulovať s nimi. Sú vhodné pre deti od 2 rokov.

Hračkárske pracovné stroje sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu, ktorý je ideálny na hru v dome aj vonku. Transportér má dĺžku 41 cm. Dieťa sa hraním s pracovnými autami zahrá dlhé hodiny. Bager má v prednej časti nakladaciu lyžicu, pomocou ktorej môžu malí stavbári nakladať a prenášať rôzny stavebný materiál alebo iné drobnosti. Oblé hrany na oboch pracovných autách chránia deti pred zraneniami. Výrobca BIG myslel aj na praktickú stránku hračiek, preto sa dajú veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. Detský bager a transportér Power BIG sú chránené UV stabilizátormi, takže budú dlhé roky žiarivé a farby nevyblednú ani pri používaní vonku v pieskovisku. Výrobca BIG poskytuje na svoje výrobky nadštandardnú záruku až 3 roky.

Detské pracovné autíčka Power sú testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GSBIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje najmenšie deti.

Pohlavieboy
Vek24months
PôvodGermany
Rozmery41*12*20 cm
Celková výška20 cm
Celková dĺžka41 cm
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť0,54 kg
Wheelsgumene
Farbažltá

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...