Kód: B56838 Kategória: Poľnohospodárske stroje
31,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

BIG traktor s nakladačom a prívesom je krásna a kvalitná hračka pre deti. Detské pracovné auto gumené kolesá, vďaka ktorým dieťa pri hre nepoškriabe podlahu. Traktor pre deti v krásnom zelenom prevedení je vyrobený z kvalitného plastu v Nemecku. Robustné pracovné auto má v základnej výbave pohyblivú lyžicu s veľkým objemom, ktorá má úchyt upravený špeciálne pre detské rúčky. Detské pracovné auto je skvelou hračkou pre deti od dvoch rokov, neobsahuje malé časti a je určené pre hru vnútri i vonku. Tento traktor s pohyblivou nakladacou lyžicou rozvíja detskú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie.

Dieťa sa dokáže hrou s pracovným autom zabaviť na dlhé hodiny. Hračka nemá ostré hrany, takže dieťa si pri hre neublíži. Detský traktor je dlhý až 66 cm a má odpojiteľný príves. Korba prívesu sa pri preklopení automaticky otvorí – podobne ako na skutočnom prívese. Nemecký výrobca BIG myslel aj na praktickú stránku hračky a v prípade znečistenia ju môžete veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou, aby sa dieťa mohlo ďalej hrať s čistou hračkou. Detský traktor BIG je chránený ÚV stabilizátormi, takže hračka rokmi nestratí na kráse farieb, ani keď sa bude používať vonku v pieskovisku. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Traktor s nakladačom a prívesom BIG je testovaný nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Pohlavieboy
Vek24months
PôvodGermany
Rozmery66*20*23 cm
Celková výška23 cm
Rozmery balenia70*30*41
Celková dĺžka66 cm
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť1,3 kg
Farbazelená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...