Kód: B56475 Kategória: Príslušenstvo k odrážadlám
8,40 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

S elektronickým majákom BIG bude vaše dieťa stredobodom pozornosti. Zvukový a svetelný maják, ktorý je vhodný pre odrážadlá BIG Bobby Car Classics a BIG New Bobby Cars, vydáva výstražný signál a bliká na modro. Modrý maják sa napája na dve batérie, ktoré sú súčasťou balenia. Pod volantom odrážadiel je malý tajný otvor, do ktorého sa jednoducho inštaluje tento originálny elektronický maják. Zvukový a svetelný modul sa automaticky vypne po troch sekundách. Farba majáka je chránená ÚV stabilizátormi, ktoré ju konzervujú pred poškodením slnkom. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Pohlavieboy
Vek12months
PôvodGermany
Rozmery7*7*3 cm
BatteryÁno
ElectricÁno
LightÁno
SoundÁno
PackageÁno
Hmotnosť0,1 kg
NoteBattery: 2 x 1,5 V, LR44
Farbamodrá

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...