Kód: SM254011 Kategória: Kočíky pre bábiky od 18 mesiacov
25,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detský športový kočík pre bábiku Disney Princezné je nádherná dievčenská hračka, ktorej neodolá žiadna malá princezná. Má výšku rúčky 58 cm, je to teda ideálny spoločník na prechádzky a hru pre najmenšie dievčatká, vhodný už od 18 mesiacov. Dievčenský kočík má krásnu ružovú farbu s bielymi detailmi a obrázkom z rozprávky Pincezné. Je vyrobený z kvalitného a odolného plastu, ktorý je zamatový na dotyk. V prednej časti je opierka, aby bábika bola počas jazdy na kočíku v bezpečí. V spodnej časti je praktický odkladací priestor, do ktorého si deti môžu odložiť rôzne drobnosti počas prechádzky. Kočík pre dievčatká má pevné kolieska, ktoré zabezpečujú hladkú a ľahkú jazdu. Každé dievčatko sa s ním rado vyberie na prieskum okolia spolu so svojou obľúbenou bábikou usadenou v prednej časti.

Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorú obľubujú všetky malé dievčatká. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa dievčatá približujú svetu dospelých, skúšajú, čo život mamičky prináša. Kočík je výborný doplnok na starostlivosť o bábiku, je ľahučký, takže aj tie najmenšie dievčatká s ním môžu vyraziť do ulíc a zahrať sa na dospelých. Práve napodobňovaním života dospelých sa deti najskôr naučia ako sa orientovať v reálnom svete. Je preto dôležité poskytovať im čo najviac podnetov na takéto hry a dievčenský kočiar s motívom Princezné je na to ideálnym prostriedkom. 

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky sú chránené pred vyblednutím, farby zostávajú rovnako žiarivé ako v deň kúpy počas dlhých rokov a hračka vyzerá dlho ako nová. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Vlastnosti

  • jedinečný kočiarik pre bábiku
  • vhodný pre bábiku s výškou 42 cm
  • dizajn ako ozajstný športový kočiar pre bábätko
  • v žiarivých farbách ružovej, zelenej a nežnej bielej
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • výška rúčky je 58 cm
  • ideálny pre všetky malé pestúnky
Pohlaviegirl
Vek18months
PôvodDesigned in France
Rozmery57*38*58 cm
Celková výška58 cm
Rozmery balenia35*13*60 cm
Handle height58 cm
PackageÁno
Hmotnosť2 kg
WheelsPlastic
Farbaružová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...