Kód: B55818 Kategória: Stavebné stroje
18,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Pracovné autíčko Power od nemeckého výrobu BIG je krásne hračkárske autíčko s plošinou. Detské autíčko má realistický dizajn, plošina sa dá zdvihnúť hore a otáča sa o 360°. Na stavbe tak nebude ani jedno neprístupné miesto. Pracovné autíčko pre deti má gumené kolieska, preto je veľmi odolné. Kolieska sa ľahko čistia a nezanechávajú stopy na podlahe. Detský stavebný stroj má oranžovú farbu so sivými a červenými detailmi. Dizajn autíčka bol špeciálne navrhnutý pre najmenšie deti, preto ho môžu veľmi ľahko chytiť, tlačiť ho a hrať sa s ním akýmkoľvek spôsobom. Je vhodné od 2 rokov. Hračkársky pracovný stroj je vyrobený z vysoko kvalitného plastu, ktorý je ideálny na hru v detskej izbe alebo v záhrade či v pieskovisku.

Má šikovnú veľkosť 33 cm, preto sa ľahko zmestí do kufra na výlety či dovolenky. Deti si môžu svoje obľúbené autíčko vziať kamkoľvek so sebou. Dieťa sa hraním so stavebným autíčkom Power zahrá dlhé hodiny. Dlhá otočná plošina na autíčku umožňuje naozaj veselé hry, pri ktorých sa bude rozvíjať detská fantázia. Oblé hrany pracovného auta chránia deti pred zraneniami. Výrobca BIG myslel aj na praktickú stránku hračky, preto sa dá veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. Detské auto Power BIG je chránené UV stabilizátormi, takže bude dlhé roky žiarivé a farby nevyblednú ani pri používaní vonku v pieskovisku. Výrobca BIG poskytuje na svoje výrobky nadštandardnú záruku až 3 roky.

Detské pracovné autíčko Power je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje najmenšie deti.

Pohlavieboy
Vek24months
PôvodGermany
Rozmery37*20*27 cm
Celková výška27 cm
Celková dĺžka37 cm
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť1,1 kg
Wheelsgumene
Farbaoranžová

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...