Kód: B56722 Kategória: Pieskoviská
66,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detské pieskovisko Vario je nádherný záhradný doplnok a hračka na leto v jednom. Jeho súčasťou je aj praktická plachta, ktorá slúži ako ochrana. Pieskovisko má príjemnú zelenú farbu a dynamický tvar štvorlístka so 4 okrúhlymi rohmi, ktorý zapadne aj na váš dvor. Detské pieskovisko BIG je dostatočne priestranné pre hru viacerých detí, je vhodné od 12 mesiacov. Široké a pohodlné sedadlá s výškou 18 cm a okrúhlym tvarom zaručujú zábavu pre všetkých chlapcov aj dievčatá. Veľkou výhodou detského pieskoviska je, že sa dá rozložiť na 4 samostatné kusy a nezaberá veľa miesta. Po skončení letného obdobia tak pieskovisko jednoducho rozložíte a odložíte.

Jednotlivé komponenty sa naskladajú na seba a ušetria tak veľa miesta. Do pieskoviska sa dá nasypať päť až šesť 25 kg vreciek s pieskom, približne 150 kg piesku. Odporúčaná výška piesku v pieskovisku je 10 cm od vrchu. Rozmery sú 112*112*18 cm. Materiál použitý na detskom pieskovisko odoláva zlým vplyvom počasia a škodlivému UV žiareniu. Dá sa veľmi ľahko čistiť a je maximálne odolný. Hru v piesku miluje každé dieťa, pretože v ňom môže skladať hrady, bunkre a iné stavby. Pri takýchto hrách sa rozvíja detská fantázia aj kreativita. Vlastné pieskovisko je navyše omnoho bezpečnejšie ako pieskoviská na detských ihriskách. Preto neváhajte a zaobstarajte aj vašim deťom krásne zelené pieskovisko v tvare štvorlístka od výrobcu BIG.

V balení spolu  pieskoviskom je zahrnutá plachta z nylonového materiálu, ktorá chráni pieskovisko pred hrubými nečistotami ako sú listy alebo zvieracie exkrementy. Elastický okraj s háčikmi, ktoré sa zasúvajú pod spodnú časť pieskoviska zabezpečí, že plachta výborne tesní. Kryt na pieskovisko je vodeodolný, odolný voči UV žiareniu, neznečisťuje sa. Materiál použitý na kryt je priedušný, preto pomáha chrániť pieskovisko pred vlhkosťou a vznikom plesní. Obľúbená letná hra v piesku tak zostane neohrozená a bude vždy bezpečná pre všetky deti od 12 mesiacov. Plachta má zelenú farbu, preto výborne ladí s detským pieskoviskom Vario.

BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. Detské pieskovisko Vario je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS.  Big využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Na detské pieskovisko s plachtou je poskytnutá nadštandardná záruka 3 roky. Plast obsahuje špeciálny UV filter, ktorý zabezpečí, že pieskovisko bude krásne farebné po dlhé roky používania. Detské pieskovisko Vario s krytom preto nesmie chýbať ani na vašom dvore alebo v záhrade.

Pohlavieboy and girl
Vek12months
PôvodGermany
Rozmery112*112*18 cm
Celková výška18 cm
Rozmery balenia101*24*31 cm
Celková dĺžka112 cm
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť4,8 kg
Lifting capacity50 kg
Farbazelená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...