Kód: SM430102 Kategória: Magnetky pre deti
  Skladom
9,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Sada magnetických písmen Smoby je výborný doplnok k školskej tabuli pre deti. Súprava písmen na tabuľu je tvorená 72 písmenami, číslami a matematickými znakmi. Deti si z magnetických písmen môžu na detskej tabuli vytvárať rôzne obrazce, učiť sa skladať prvé slovíčka alebo počítať jednoduché príklady. 72 magnetických písmen pomôže deťom v predškolskom a mladšom školskom veku s učením sa písmen a čísel. Je to veľmi dobrá pomôcka na hravé učenie sa. Manipuláciou s malými písmenkami sa rozvíja aj jemná motorika manuálna zručnosť.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Sadou magnetiek potešíte každého drobca, ktorý má svoju vlastnú magnetickú školskú tabuľu.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodFrance,france
Celková výška3 cm
Rozmery balenia5*13*19 cm
MagneticYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť0,20 kg
Farbapestrofarebná

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...