Kód: B55133 Kategória: Loďky a lodné dráhy
6,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

BIG požiarnické loďky Waterplay s 2 figúrkami sú pekné hračky pre deti od 3 rokov. Súprava je vhodný doplnok pre všetky vodné hry z línie BIG Waterplay, ale poslúžia aj pre letnú hry v bazéne či čľapkanie sa vo vani. Súprava obsahuje jednu lodičku a jedno požiarne vodné lietadlo, pričom každé plavidlo má svojho kapitána. Požiarnici a ich záchranné lode majú bielo-červené prevedenie. Detská hračka je vyrobená z kvalitného plastového materiálu s ÚV filtrom. Deti sa vďaka realistickému prevedeniu lodí môžu zahrať na požiarnikov, ktorí sa ponáhľajú zachrániť ľudí pred veľkým požiarom.

Táto hračka je určená ako pre chlapcov tak aj pre dievčatá vo veku od troch rokov. Rozmery plavidiel sú dostatočne veľké 15,5 x 8 x 9 cm, takže sa nemusíte, že si dieťa náhodne ublíži malými časťami. Požiarne plavidlá Waterplay BIG sú chránené ÚV stabilizátormi, takže hračky rokmi nestratia na kráse farieb, ani keď na ne bude piecť slnko. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Značka BIG si je istá kvalitou svojich výrobkov, a preto poskytuje nadštandardnú záruku tri roky.

Vodná hračka Waterplay BIG je testovaná nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné a recyklovateľné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Pohlavieboy
Vek3years
PôvodGermany
Rozmery15,5*8*9 cm
Celková výška9 cm
Rozmery balenia26*21*23
Celková dĺžka15,5 cm
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť0,2 kg
Farbačervená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...