Kód: B56904 Kategória: Detské prilby
19,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská prilba Bobby BIG ochráni hlávku detí pri jazde na odrážadle, bicykli, skateboarde a kolieskových korčuliach pred zranením. Červená helma BIG je vhodná pre deti s obvodom hlavy 48-54 cm. Z vnútornej strany sa nachádzajú mäkké vankúšiky, ktoré zabezpečujú pohodlie pri nosení, prilba dieťa netlačí a nešmýka sa s hlávky dieťaťa. Komfort nosenia zvyšujú vetracie otvory, ktoré zabraňujú nadmernému poteniu hlávky v detskej helme. Remienok pre bezpečné zapnutie prilby je nastaviteľný, takže jeho veľkosť viete individuálne prispôsobiť vášmu malému športovcovi. Jednoduchý systém zapínania a rozopínania remienka na detskej prilbe zvládne bez problémov aj malé dieťatko.

Prilba pre deti je dôležitým ochranným prostriedkom detí pri bicyklovaní, korčuľovaní či jazde na skateboarde alebo odrážadle. Detská prilba Bobby BIG spĺňa príslušné bezpečnostné predpisy. Krásna sýta farba helmyUV ochranu, aby ju slnko časom nezničilo. Použité, zdravotné neškodné materiály sú recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Nemecký výrobca BIG poskytuje na svoje produkty záruku až 3 roky. Aplikované výrobné technológie garantujú bezpečnosť výrobku voči deťom. Výrobky Big sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov.

Nemecká značka BIG je symbolom špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG. Používať bezpečné ochranné prostriedky pri športe, je pre zdravie detí a spokojnosť rodičov veľmi dôležité.

Pohlavieboy
Vek12months
PôvodGermany
Rozmery48-54 size
Rozmery balenia43*29*30 cm
UV filterÁno
Hmotnosť0,2 kg
Farbačervená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...