Kód: K960203 Kategória: Detské deky
52,80 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kaloo prikrývka do postieľky Perle-Quilt je pekný a príjemný doplnok na spanie vhodný pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Detská prikrývka poslúži na pokojný spánok detí počas noci, ktoré budú vďaka nej v teple a v bezpečí. Prikrývka pre bábätká je hebká a jemná k detskej pokožke, každé bábätko bude mať pod ňou sladké a pokojné sny, má rozmery 140*100 cm. Tento pekný doplnok nemá len estetický význam, ale je veľmi dôležitý aj kvôli tomu, že zachytýva jedinečnú vôňu dieťatka, ktoré sa vďaka tomu cíti v novom, nepreskúmanom svete isto a bezpečne. Prikrývka do detskej postieľky je zabalená v praktickej taške, takže ak ju nepoužívate, dá sa pohodlne odložiť a nezaberie veľa miesta.

Kaloo odporúča pre bezpečné a pokojné noci najmenších detí vložiť do postieľky hebkú jemnú prikrývku. Najmenšie deti majú rady pri zaspávaní jemné farby, ktoré na nich pôsobia upokojujúco, preto má prikrývka príjemné farebné prevedenie sivej a bielej. Vďaka originálnemu a jedinečnému vzhľadu, jemným farbám a hebkému povrchu sa prikrývka pre najmenších stane rýchlo obľúbenou súčasťou pri spánku najmenších detí. Odporúčaný spôsob čistenia prikrývky je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala jej farba a kvalita.

Kaloo je francúzska spoločnosť, ktorá sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov na spanie a kúpanie s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky a doplnky  Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek a doplnkov je dôkladne kontrolovaný, každý produkt musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo je splneným snom každého malého dieťatka, dbá na potreby a túžby detí, ktoré sa vďaka tomu pri hračkách a doplnkoch Kaloo cítia spokojne a bezpečne.

Vlastnosti

  • jemná mäkká prikrývka do detskej postieľky
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • nežné farebné prevedenie
  • rozmery 140*100 cm
  • ideálna na pokojný spánok najmenších
  • v praktickej taške
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • pranie pri 30°,aby sa zachovala kvalita a farba prikrývky
  • jedinečný francúzsky dizajn
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery140*100 cm

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...