Kód: SM110612 Kategória: Hračky do vane
8,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby knižka pre deti Magic Cotoons do vodičky s veselými postavičkami a obrázkami z rozprávky z rôznych dejov je skvelá hračka do vody pre každé dieťa od 12 mesiacov. Knižka pre deti je odolná vode, vhodná pre malé deti, ktoré začínajú spoznávať svet. Obsahuje rôzne obrázky, na ktorých sa deti naučia, ako čo funguje a čo sa kde odohráva. Pri kontakte s horúcou vodou sa v knižke menia farby. Okrem toho zaujme ich pozornosť natoľko, že zabudnú že sa kúpu, a tak sa kúpanie premení na príjemnú zábavu. Táto detská knižka je skvelý vzdelávací prvok najmenších detičiek.

Knižka pre deti je z príjemného materiálu, ktorý je odolný voči vode a špine. Všetko sa dá jednoducho vyčistiť a zotrieť. Detská knižka pre najmenšie deti je vhodná nielen na večerné kúpanie vo vaničke, ale aj na čítanie večer v postieľke. Krásne obrázky si môžu detičky prezerať celý deň, na cestách, prechádzkach, kdekoľvek. Obsahuje obrázky obľúbeného seriálu detských postavičiek Cotoons.

Knižka je vypchatá penou, takže je príjemná na dotyk. Je tiež ľahká a dieťatku nevypadne z rúk. Detská knižka má rozmery 14*1*14 cm. Hra s touto knižkou je bezpečná, pretože neobsahuje malé dieliky. Smoby je renomovaný výrobca hračiek, ktoré sú kvalitné a zároveň jedinečné. Je to kvalitný európsky výrobok, ktorý má certifikát kvality a spĺňa prísne európske normy. Smoby je francúzska spoločnosť s dlhoročnými skúsenosťami, čo zaručuje vysokú kvalitu produktov, ktoré spĺňajú najvyššie bezpečnostné štandardy.

Pohlaviebabies
Vek12months
PôvodFrance
Rozmery14*1*14 cm
Rozmery balenia15*3*21 cm
PackageÁno
Hmotnosť0,2 kg

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...