Kód: SM752008 Kategória: Garáže a sety áut
26,40 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Krásna detská farma s výťahom a traktorom Vroom Planet je od francúzskeho výrobcu Smoby. Poschodová farma má elektronickú súčiastku - kikiríkajúceho kohúta s mrkvovým záhonom. Ďalej má rôzne mechanické pohyblivé súčasti - otváraciu rampu, ukazovateľ vetra, ktorý sa dá otočiť o 360°, funkčný výťah v sýpke, pomocou ktorého sa autíčko dopraví vyššie alebo nižšie podľa potreby. Farma sa dá napojiť na väčšinu produktov rady Vroom Planet - autodráhy či garáže. Zábavná farma pre deti obsahuje krásne detské autíčko - traktor s vlečkou sena s veselým dizajnom usmiatej tváričky, určeným pre najmenších. Autíčku sa ľahko otáčajú kolieska a dobre sa drží v detskej rúčke.

Detská poschodová farma a autíčko majú bezpečné oblé tvary bez hrán, takže deťom sa príjemne držia a jednak sa deti s hračkou nezrania ani nepoškriabu nábytok. Hračka je v žiarivom farebnom prevedení a funguje na batérie LR03/AAA.Hračka je vhodná pre hru už tých najmenších detí od 18 mesiacov. Rozmery hračky pre chlapcov sú 21*32*41 cm. Hra s detskou farmou je zábavný spôsob, ako tráviť voľný čas a zapojiť do hry fantáziu. S detskou elektronickou farmou Vroom Planet sa zabavia najmä chlapci. Renomovaný francúzsky výrobca Smoby má dlhoročnú tradíciu a skúsenosti vo výrobe detských hračiek, ktoré sa vyznačujú moderným dizajnom a vysokou kvalitou.

Pohlavieboy
Vek18months
PôvodFrance
Rozmery21*32*41 cm
BatteryÁno
ElectricÁno
SoundÁno
PackageÁno

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...