Kód: SM360310 Kategória: Detská pracovná dielňa
59,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby detská pracovná dielňa Autá 3 je dokonalá hračka pre malého automechanika od 3 rokov. Celá dielnička vrátane doplnkov je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je odolný a zároveň veľmi príjemný na dotyk. Tento stolík je novinkou a je veľmi obľúbený najmä u chlapcov. Stôl stojí na štyroch nožičkách, ktoré sú medzi sebou spevnené, takže stôl je pevný a stabilný. Stôl je prevedený v červenej, sivej a čiernej farebnej kombinácii. Pod pracovnou plochou sa nachádza polička, kde si môže malý kutil odložiť iné hračky alebo náradie. Pracovná doska stola je navyše otáčacia, vďaka čomu sa bude malý mechanik cítiť ako v skutočnej dielni.

Na pracovnej ploche sa nachádza aj parkovacie miesto pre legendárne autíčko McQueen zo známej a obľúbenej Disney rozprávky Autá 3, ktorá je u detí veľmi populárna. Rovnako tak sa na pracovnej ploche nachádza aj červený panel, kde si môže malý kutil ľubovoľne pripnúť rôzne pracovné doplnky. Po oboch stranách panelu si dieťa môže ukladať náradie, ale aj náhradné diely, ktoré potrebuje mať stále poruke. Súčasťou pracovnej dielne sú aj stopky, ktoré sú pre každého pretekára nesmierne dôležité. Malý mechanik si tak môže odmerať čas výmeny pneumatík, ale aj rýchlosť jazdy autíčka McQueen. Na pracovnej doske sa nachádza aj malý zverák, ktorým si môže pridržať autíčko pri jeho rozkladaní a následnom skladaní, ktoré je možné vďaka skrutkovačom. Výbava obsahuje aj kladivko, skrutkovače a skrutky a náhradné diely, z ktorých si malý mechanik poskladá svoje vlastné autíčko McQueen.

Pracovná dielňa Autá 3 pre deti je nová, moderná a krásna hračka od francúzskeho výrobcu Smoby. Stolík je kompaktný a v prípade potreby sa veľmi ľahko schová. Na výšku meria 83 cm, široký je 50 cm a dlhý 26 cm. S touto dielňou a autíčkom McQueen si dieťa užije veľa zábavy. Navyše hra podporuje vývin motorických schopností a čo-to naučí dieťa aj zo sveta áut a mechaniky. Francúzsky výrobca Smoby je známy kvalitnými a atraktívnymi detskými hračkami, ktoré sa vyznačujú jemným povrchom a zaoblenými hranami. Hračky od výrobcu Smoby sú testované počas celého procesu výroby, aby spĺňali prísne bezpečnostné štandardy. 

Pohlavieboy
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery50*26*83 cm
Celková výška83 cm
Rozmery balenia59*13*59 cm
PackageYes,yes
Farbačervená

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...