Kód: K962086 Kategória: Handrové bábiky
59,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Bábika Perle K Tendresse XXL je nádherná bábika z dielne francúzskej spoločnosti Kaloo, ktorá je vhodná pre deti od narodenia. Bábika Kaloo má nadčasový dizajn, ktorý si zamiluje každé bábätko, ale aj jeho rodičia. Má krásne modré šaty a peknú čiapočku s motýlikom. Na šatách detskej bábiky je vyobrazené ružové srdiečkoDetská bábika Tendresse je vysoká až 80 cm a je vyrobená z jemného textilu, ktorý je príjemný a hebký k detským rúčkam a pokožke. 

Vlastnosti

  • mäkká bábika z jemného textilu
  • vhodná už od narodenia
  • nadčasový dizajn
  • veľkosť 80 cm
  • pranie pri 30°
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • atraktívny francúzsky dizajn

Kolekcia Tendresse je špecialita výrobcu Kaloo, v ktorej nájdete bábiky na maznanie, ktoré sú mäkké, nežné a prítulné - jednoducho ideálne bábiky pre všetky deti s potrebou nehy a lásky. Hra s bábikami stimuluje a rozvíja detskú predstavivosť a kreativitu. Malé deti sa so svojou obľúbenou bábikou maznajú a väčšie deti sa s bábikou začínajú "komunikovať" a tak začínajú rozvíjať svoje jazykové schopnosti

Hračky pre bábätká od Kaloo majú jedinečný dizajn a originálne prevedenie, ktoré milujú deti i rodičia. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá. Kaloo je francúzska spoločnosť, ktorá produkuje kvalitné hračky pre najmenšie deti vhodné už od narodenia. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery80 cm
Celková výška80 cm
Farbamodrá

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...