Kód: SM196654 Kategória: Hračky pre dievčatá
31,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská lezúca bábika MiniKiss je skvelou hračkou vaše dieťa. Vďaka mäkkému povrchu a jemnému materiálu je vhodná už od 12 mesiacov. výšku 27 cmvydáva zvuky po stlačení gombíka. Začne liezť, krútiť hlavou a bľabotať. Prestane liezť ak znova stlačíte gombík, alebo aj narazí na prekážku. Detská lezúca bábika od francúzskeho výrobcu hračiek Smoby má krásnu milú tváričku. Bábika pre deti MiniKiss je oblečená v rozkošných ružových dupačkách s čiapočkou s brmbolcom. K bábike pre deti sa dá dokúpiť rôzne oblečenie, a tak ju dieťa môže prezliekať. Funguje na batérie

Bábika je vhodná už pre najmenšie deti od 12 mesiacov práve vďaka jej príjemnému vzhľadu a mäkkému prevedeniu. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Bábika MiniKiss je vyrobená z na dotyk jemného gumeného materiálu. Má realistický vzhľad a krásny uhrančivý pohľad veľkých modrých očiek. Bábika má mäkké telíčko, ktoré deti radi objímajú. Určite si získa srdce každej malej princeznej. Hra s bábikou patrí medzi najobľúbenejšie detské hry.

Hra dieťaťa s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť. Deti radi predstierajú že ich bábika je ozajstná. Kŕmia ju, kúpu, uspávajú. Na vlastnej bábike sa učia ako ju obliekať a vyzliekať, čo potom praktizujú aj sami na sebe. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Je to aj úžasný spôsob ako pripraviť dieťa na príchod súrodenca. Prostredníctvom držania, kŕmenia a hry s detskou bábikou deti napodobňujú dospelých a učia sa ako dávať lásku ostatným.  

Pohlaviegirl
Vek12months
PôvodFrance
Rozmery27 cm
Celková výška27 cm
BatteryÁno
ElectricÁno
PackageÁno
NoteBattery: 4 x AA/LR6 included
Farbaružová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...