Kód: SM210106 Kategória: Bábiky
31,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby bábika DouDou MiniKiss po stlačení začne hrať pekné melódie a tiež jemne svieti. Má jemnú zelenú farbu, je hebká na dotyk, dá sa ľahko uchopiť do detskej rúčky a je vhodná pre dievčatá od 12 mesiacov. Hlavička, ruky a nohy bábiky sú vyrobené z kvalitného a veľmi jemného plastu, zvyšok tela je textilný, takže bábika je mäkučká na dotyk. Má výšku 27 cm, takže dievčatá si bábiku môžu vziať kamkoľvek so sebou. Hračka pre dievčatá má odnímateľnú elektronickú časť, aby sa dala ľahko a pohodlne vyprať. Bábika potrebuje 3 AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Bábika pre dievčatká sa krásne usmieva, pôsobí na najmenšie deti veľmi pozitívnym dojmom. Prichádza s peknou čiapočkou, ktorá ladí k jemne zelenému pyžamku bábiky. Dieťatko môže s touto bábikou a príjemnou melódiou kľudne spinkať. 

Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorá je už desiatky rokov obľúbená medzi všetkými malými dievčatkami. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Dievčatá sa veľmi rady starajú o svoju bábiku ako o vlastné bábätko, kúpu ju, kŕmia, uspávajú, obliekajú. Takouto starostlivosťou sa dievčatá približujú svetu dospelých a skúšajú, čo život mamičky prináša. Rozvíja sa ich jemná motorika a manuálne zručnosti, rozprávaním sa so svojim bábätkom sa rozvíjajú aj komunikačné a jazykové schopnosti detí. Vymýšľaním rôznych príbehov a situácií sa podporuje aj rozvoj detskej fantázie, predstavivosti a tvorivosti, dievčatká majú mnoho možností na hru s krásnou bábikou Smoby .

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Pohlaviegirl
Vek12months
PôvodFrance
Rozmery27 cm
Celková výška27 cm
Rozmery balenia20*9*34 cm
BatteryÁno
ElectricÁno
LightÁno
SoundÁno
PackageÁno
Hmotnosť0,44 kg
Farbazelená

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...