Kód: BIG01259 Kategória: Autíčka a vlaky
4,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Autíčko na naťahovanie Mini Bobby Classic vyšlo z dielne nemeckého výrobcu BIG. Naťahovacie autíčko je vernou kópiou klasického odrážadla BIG Bobby Classic. Malé pretekárske autíčko s precíznymi detailmi je vyhotovené v červenej farbe. Funguje na tzv. pull back pohon - teda na klasické naťahovanie. Dieťatko potiahne malé pretekárske autíčko dozadu, pustí a môžu sa začať malé stolné preteky. Autíčko je vhodné pre deti od jedného roka.

Keďže značka BIG si dáva záležať na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú zdravotne neškodné a recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Aplikované výrobné technológie garantujú bezpečnosť výrobku voči deťom. Detské autíčko Mini Bobby Classic má všetky hrany oblé, čím sa minimalizuje riziko zranenia. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Červené pretekárske autíčko na naťahovanie je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Pohlavieboy
Vek12months
PôvodGermany,germany
Rozmery8*6*6 cm
UV filterYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť0,1 kg
Farbačervená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...