Kód: SM240230 Kategória: Kočíky pre bábiky od 18 mesiacov
38,84 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kombinácia 3 kvalitných doplnkov pre bábiku Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny je vynikajúci spôsob ako potešiť všetky malé dievčatká od 3 rokov. Praktickú trojkombináciu autosedačky, jedálenskej stoličky pre bábiku a hojdačky pre bábiku v jednom ocenia malé mamičky, ktoré sa s láskou starajú o svoje bábiky, obliekajú ich, kŕmia, uspávajú. Výhodou doplnkov pre bábiku je to, že ich dieťa môže využívať v mnohých alternatívach, čo mu prináša viac radosti z hry. Farebné prevedenie doplnkov je vo veľmi príťažlivej kombinácii pastelových farieb - tmavoružovej, šedej a rúčky s bielou konštrukciou. Konštrukciu môžete použiť dvoma spôsobmi, a to v kombinácií s autosedačkou, kedy vytvoríte buď vysokú jedálenskú stoličku so stolom alebo hojdačku.

Detská autosedačka sa bežne používa počas cestovania, aby bábika bola v bezpečí a ľahko sa prenášala. Deti rady prenášajú svoju bábiku autom, v praktickej autosedačke pre bábiku, aby si ju mohli vziať všade so sebou. Autosedačka pre bábiku sa dá vložiť do konštrukcie kočíka Maxi Cosi & Quinny 3v1, ak máte takýto kočík k dispozícií. Smoby jedálenská stolička Maxi Cosi & Quinny sa využíva na kŕmenie bábiky. Jej výška je od zeme 72 cm. Opierka je dostatočne vysoká a pre pohodlné kŕmenie malá mamička môže využiť odnímateľný plastový pultík v sivej farbe. Unavenú bábiku dieťa uspáva v hojdačke jemným kolísaním. Doplnky pre bábiku sú určené pre každú bábiku s výškou 42 cm. Autosedačka pre bábiku má polohovateľnú ergonomickú rukoväť. 

Konštrukcia setu je kovová, doladená s plastovými úchytmi. Perfektný produkt, ak chce dieťa robiť veci ako mama. Doplnky pre bábiku Smoby Maxi Cosi & Quinny 3v1 majú pohodlné plastové sedadlo potiahnuté špeciálnym textilom a s bezpečnostným pásom pre bábiku, ktorý ju chráni pred vypadnutím. Je to kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou kovovou konštrukciou, v kombinácii s odolnými plastami. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Hračky Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá.

Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodDesigned in France
Rozmery43*41*72 cm
Celková výška72 cm
Rozmery balenia35*25*51 cm
Celková dĺžka43 cm
PackageÁno
Hmotnosť2,3 kg
Farbaružová
Suitable for a doll32 - 42 cm

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...